hoofdkantoor aluplast

kwaliteit  gewaarborgd

 

 

 

Kwaliteit is een belangrijk aspect. Een lange levensduur van de kozijnen is daarom een must. Bij ons bestelt u ramen die voldoen aan alle eisen en normeringen in Belgie. Denk aan de grote kwaliteit garanderende keurmerken als TÜV en de strenge duitse RAL certificering. Maar ook al is de kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid 100% in orde, wat deze keurmerken bewijzen, willen we daarnaast tevens dat de ramen maximaal inbraakwerend zijn. Onze kozijnen voldoen daarom ook aan de hoge inbraakwerende eisen van het SKG-2 keurmerk . Keurmerken zijn belangrijk om de kwaliteit van kunststoframen te meten.
De keurmerken garanderen de kwaliteit en inbraakwerendheid van de kunststoframen

Profielen

De kunststof profielen die worden toegepast zijn van het Duitse merk Aluplast. Dit is het op 2 na grootste merk van Europa, en op 4 na grootste merk wereldwijd. De zowel SKG als KOMO gecertificeerde profielen bezitten 4 tot 6 kamers voor een optimale isolatiewaarde. . De garantieduur bedraagt voor de kleurechtheid 10 jaar, voor zowel de gladde kleur in de basis van het kunststof als de kleur in hout-look generfde delen. 5 Jaar bedraagt de garantie op het PVC zelf.

Staalversterking

De kunststof kozijnen worden volgens belangrijke voorschriften versterkt met staal. Het staal dat toegepast wordt bij de ramen die u bij radesa bvba bestelt is altijd gegalvaniseerd staal. Dit is erg belangrijk ter voorkoming van roest op de lange termijn dus om ook op de lange termijn de stevigheid te garanderen. Bij deuren lassen wij het staal in de hoeken mee. Hierdoor zijn de deuren zeer stevig.

Kunststof profielen voor kunststof ramen worden in Duitsland gemaakt door Aluplast in Karlsruhe.
De profielen voor de kunststof kozijnen worden in de hoofdvestiging in Duitsland gefabriceerd. Als de kozijnen klaar zijn gaan ze naar onze productielocatie Wijnegem. Wij bezorgen de kunststof ramen met eigen transport door heel Belgie

IJzerwerk – hang-en sluitwerk

Het ijzerwerk is belangrijk om het raam goed werkend te hebben en te houden. Daarnaast wordt hier voor het grootste gedeelte de inbraakwerendheid bepaald. Dit zijn meest voorkomende ijzerwaren onderdelen:

Paddenstoel-vormige sluitnokjes in de ramen – SKG-2
Scharnieren ramen – SKG-2
Raamgreep indien gekozen wordt met sleutel: SKG-2
3-D Verstelbare deurscharnieren: SKG-2
Deurklink, deurknop, krukschild: SKG-2
Cilinderslot: SKG-2
3-puntssluitingen: SKG-2
SKG-2 wordt ook wel aangeduidt als SKG**, SKGII of SKG2.

Sterke merken

Voor het ijzerwerk gebruiken wij onderdelen van met name de merken Winkhaus, Dr. Hahn en GU. Dit zijn stuk voor stuk ijzerwarenfabrikanten die zich reeds lange tijd bewezen hebben met hun de technisch hoogstaande producten die zij bovendien continu blijven innoveren op gebied van kwaliteit en inbraakveiligheid.