Het systeem is bestemd voor raamsetting van een dikte vanaf 21 mm tot 57 mm in de raamvleugels en vanaf 12 mm tot 48 mm in de vaste ramen en deurvleugels. Zulke keuze van breedtes zorgt voor een goede toepassing van alle  niet standaardramen

Het systeem is voorzien van thermische lagen van polyamide met glasvezels in de vorm van omega en de breedte 34 mm (ramen) en 24 mm (deuren). De aangeboden vorm van de lagen versterkt de profielen ten opzichte van de vlakke lagen en zorgt voor betere afvoer van het water en de juiste thermische isolatie ongeacht de klimaatomstandigheden. De thermische lagen van deze ramen zijn daarnaast voorzien van een aanvullende versterking op de plaats van het aanraken van het stuk op de laag alsook groeven die de kamer tussen de binnen en buiten aluminium stukken in die delen verdelen.

Speciale dichtingen van synthetisch EPDM rubber, verlijmd of celrubber, zorgen voor betere vastheid. Het verzekerd bestendigheid tegen slijtage, jarenlange levensduur en zeer goede thermische isolatie. MB-70 is het eerste systeem waarin dit soort materiaal als dichting wordt gebruikt.

Er zijn ook aluminium profielen met poedercoating of geanodiseerde laag beschikbaar.

ALUPROF S.A. biedt u verschillende soorten van versierings- en beschermingslagen: in de RAL kleuren, houtimitatie coatings van de serie ADEC, met toepassing van eigen ATEC lakken of lakken van speciale kenmerken en bestemming.

  • Profielopbouw – 3 kamerprofiel
  • Diepte van de verbindingsstukken – 70 mm (kozijn) i 79 mm (vleugel)
  • U-waarde afhankelijk van de gebruikte profielen en accessoires bedraagt vanaf 1,5 tot 2,39 W/m2K.
  • Speciale tweelagige rubberen dichtingen

schemat_mb70