PVC voordeur – in een breed kleurengamma, praktisch onbegrensde constructieve oplossingen en allerlei verschillende vullingen zorgen voor een gewenste afwerking van de inrichting van uw huis volledig conform uw smaak en bedoeling. Met het oog op uw comfort bieden wij u een deur met een hoog veiligheidsniveau, lawaaidemping en bescherming tegen ongunstige klimaatomstandigheden aan. Profiel met meerdere kamers van de inbouwdiepte van 70 mm en de toepassing van de deurdrempel met een thermisch isolerende laag zorgen voor zeer hoge parameters van thermische isolatie. Grote versterkingskaders met wapeningen die voor voldoende statische parameters en duurzaamheid zorgen. De lage drempel geeft geen ongemak bij naar binnen en naar buiten gaan. U kunt eveneens een deur zonder drempel kiezen.

Specificatie

Onze voordeuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten worden geopend.

De A versie van de deur heeft 120 mm. We gebruiken gesloten wapeningen zowel in het kader als in de vleugel. Openingswijze: klink/klink, klink/greep, greep/greep

De vleugel van de versie B heeft een hoogte van 105 mm. Er worden geopende wapeningen toegepast. Openingswijze: deurklink/deurklink.

verscheidene van onze deurpanelen kan je uitkiezen via onze toeleverancier http://www.frager-fralu.com/