Kleurvariatie

aluplast-kleurenwaaier

Naast de meest voorkomende ral kleuren is er nog een heel assortiment aan andere  kleuren verkrijgbaar, zodat we ervan overtuigd zijn dat ook uw kleur erbij is.


deze kleuren zijn indicatief en kunnen enig verschil geven met de werkelijke kleur

 

Onze toebehoren

Hieronder kan u enkele van onze toebehoren terugvinden

Klinken vormen een van de belangrijkste decoratieve elementen van raamkozijnen. Naast openen en sluiten ,vervullen ze ook een esthetische functie, de keuze van klinken beïnvloedt ook de  uitstraling van het hele raam
klinken

Vensterhout zijn houten latten die een raam- of deurvleugel in kleinere delen verdelen en dragen hierdoor bij dat het raam stijver wordt.

vensterhout

Deze roosters worden gemonteerd t.b.v. de juiste luchtventilatie van gesloten ruimtes.

ventilatie

Een nieuwe technische oplossing, een invoering in de moderne en elegante wereld van aluminium en een vrij spel met kleuren, waarbij de warmte van PVC wordt behouden.

aluskin

In deze tijd is het enorm belangrijk om ramen tegen inbraak te beschermen, hiervan hangt onze veiligheid af. In de toekomst zullen alle ramen van inbraakwerend beslag zijn voorzien.

beslag

 Enkele van onze glassoorten

Zonwerende beglazing is van een speciale laag voorzien waardoor de warmte die naar binnen komt gereduceerd wordt. Het glas kaatst weer en absorbeert de warmte en filtert het licht om de weerkaatsingen te reduceren. Zulke beglazing kan het gebruik van een airconditioner alsook jaloezieën beperken.
zowerende beglazing                                                    sun-protection

De taak van de anti-inbraak beglazing bestaat uit het verminderen van het inbraakrisico. het verhoogde veiligheidsgevoel is eveneens van belang voor vele klanten die dit soort glas kiezen. De klasse van het beveiligingsniveau is van de opbouw van de gelamineerde beglazing afhankelijk.

inbraakwerend

Geluidswerende beglazing biedt u bescherming tegen het buitenlawaai – straatlawaai, spoorverkeer, vliegverkeer, industrieel lawaai, scholen. Het goed voorkomen van lawaaihinder op een aanzienlijke manier beïnvloedt het levens- en werkcomfort. Zelfs reductie van 10 dB van het buitenlawaai geeft een indruk van halvering van het lawaai. . De taak van zulke beglazing bestaat uit het verminderen van het lawaaihinder en isolatie van het buitenlawaai

geluidsisolerend

Beglazing bestemd voor objecten waarin de parameters van warmte-isolatie van belang zijn, bv. in de passieve huizen. De U-waarde van deze beglazing bedraagt 0,4 – 0,8 [W/m2K]waarbij grote transparantie van het glas behouden wordt.

2 kamerprofiel met thermoisolatie

Dankzij de toepassing van PVB folie (polyvinylbutyral) kenmerkt zich de veiligheidsbeglazing door de verhoogde breuksterkte. Afhankelijk van het aantal lagen worden er verschillende klassen onderscheiden,  meer lagen is grotere bestendigheid. Deze beglazing wordt ook gelamineerd genoemd. De verhoogde bestendigheid tegen glasbreuk vormt tegelijkertijd bescherming tegen letsels omdat er geen gevaarlijke scherven ontstaan.
veiligheid